Vajíčková omeleta plnená jarnou zeleninou

Pre jednu porciu:
2 vajíčka, soľ, pažítka, jarná cibuľka, šampiňóny (žiadne Shiitake –vajíčka sú tu porcia bielkoviny), špenát alebo štiav
Omeleta: rozhabarkujeme vajíčka spolu s nasekanou pažítkou, korením a soľou. Panvičku vytrieme olejom a pečieme vajíčkové „cesto“ , ktoré potom plníme „plnkou“.
Príprava zeleninovej plnky: jarnú cibuľku, huby, špenát nakrájame a dusíme so zeleninovým vývarom.
Plnku dáme na polovicu vajíčkovej omelety a druhou je prikryjeme.
Hotovo, rýchle a chutné… Dobrú chuť!!

Nutričný poradca Katarína Grich

Nutričný poradca Katarína Grich

Už je to viac ako jedno desaťročie, čo som sa rozhodla podeliť sa a pomôcť k zmene stovkám ľudí. Klientom ponúkam individuálne riešenie pre úpravu metabolizmu s ohľadom na trvalé výsledky pomocou programu Metabolic Balance.

Scroll to Top
Napíšte mi Zavolajte mi