Hliva s rukolou a avokádom

Ingrediencie:

Porcia hlivy ustricovej
Porcia zeleniny (šalotka, rukola, avokádo, 1/2 paradajky
Bio jablčný ocot
75ml zeleninový vývar
Korenie: tymián, soľ, čierne korenie, čerstvá pažítka nakrájaná

Postup: 

  • Hlivu očistíme papierovou kuchynskou utierkou, avšak neumývame. Hlyvu podľa veľkosti, rozštvrtíme a dusíme bez tuku.
  • K hlive pridáme nasekanú šalotku a krátko podusíme. Podlejeme zeleninovým vývarom a pridáme trošku octu. Osolíme a koreníme, pridáme tymián a dusíme cca 6min.
  • Medzitým umyjeme rukolu. Dužinu avokáda a 1/2 rajčiny nakrájame na menšie kocky. Všetky tri suroviny servírujeme na pripravený tanier
  • Na pripravenú zeleninu pridáme dusenú hlivu a dochutíme čerstvou nasekanou pažítkou.

Dobrú chuť

Nutričný poradca Katarína Grich

Nutričný poradca Katarína Grich

Už je to viac ako jedno desaťročie, čo som sa rozhodla podeliť sa a pomôcť k zmene stovkám ľudí. Klientom ponúkam individuálne riešenie pre úpravu metabolizmu s ohľadom na trvalé výsledky pomocou programu Metabolic Balance.

Scroll to Top
Napíšte mi Zavolajte mi