Ingrediencie:
55g horkej čokolády BIO
1 lyžička kokosového tuku
1 vanilkový struk
Pre plnku malé kúsky kiwi pred použitím posypte škoricou … rovnako vhodné sú mango, orechy, papája a tak ďalej. Ak máte mrazené ovocie napr. maliny sú vynikajúce! Buďte kreatívny!
Postup:
- Čokoládu, tuk a vanilkovú dreň nechať roztopiť vo vodnom kúpeli a tekutú hmotu.
- Pralinkové formy ľubovoľného vzoru naplňte do polovice.
- Plnku -ovocie či orechy utopte v čokoláde a zakryte ďalšou vrstvou
- Na chladnom mieste asi 30 minút nechajte stuhnúť (ideálne v chladničke)
Jedna pralinka má asi 10g čo je množtvo tolerované aj v odľahčenej fáze!
Tip: ak máte radi kobináciu čokolády so štipľavým do plnky použite čili.
Zdroj: Amelies Kreative Küche