Pikantné tofu s pak-soi a kapustou

Ingrediencie:

1 porcia údeného tofu / 1 porcia zeleniny (pak-soi, špicatá kapusta, mrkva) / strúčik cesnaku, čerstvý ďumbier  / 1 čili paprička / štipka škorice / rasca / kari / čierne korenie / soľ / zeleninový vývar / čerstvo nasekaný koriander

Postup

  1. Tofu nakrájame na malé kocky. Zeleninu umyjeme, očistíme a nakrájame na tenké pásiky.
  2. Cesnak, čili a ďumbier očistíme a nadrobno nakrájame.
  3. V predhriatej panvici dusíme kapustu podliatu zeleninovým vývarom. Pridáme ostané koreniny a dusíme cca 3 min. Ďalej pridáme najprv mrkvu a potom pak-soi a všetko dusíme ďalšie cca 3 min.
  4. Na ďalšej predhriatej panvici opečieme tofu. Opečené tofu primiešame  do dusenej zeleniny a na záver dochutíme koriandrom.

Tip: v 3 fáze môžeme miesto dusenia zeleninu restovať/opiecť na kokosovom oleji.

Nutričný poradca Katarína Grich

Nutričný poradca Katarína Grich

Už je to viac ako jedno desaťročie, čo som sa rozhodla podeliť sa a pomôcť k zmene stovkám ľudí. Klientom ponúkam individuálne riešenie pre úpravu metabolizmu s ohľadom na trvalé výsledky pomocou programu Metabolic Balance.

Scroll to Top
Napíšte mi Zavolajte mi